Спорт

Вища ліга першості міста Миколаєва: "Ольвія" ні на хвилину не давала «Арарату» розслабитись на футбольному полі (ВІДЕО)

16 березня на футбольному полі СК «Зоря» у рамках вищої ліги з зимової першості міста Миколаєва з футболу 2018-2019 зустрілись команди «Арарат» (чорна форма) та «Ольвія» (синя форма), що складається, в основному, із співробітників держпідприємства «Стивідорна компанія «Ольвія», розташованого в Корабельному районі.

Арбітрами матчу виступили Ю. Зеленський, С. Ріпне, П.Кравченко. Спостерігач арбітражу: М.Герасименко.

Перший тайм розпочався згуртованими та наполегливими атаками «Ольвії» свого суперника.

Портовики не давали «Арарату» ні на хвилину розслабитись через свою активність на їхній частині поля. Декілька разів за тайм Арарат намагався і навіть зміг підійти близько до воріт «Ольвії», однак всі ті спроби були марними.

На 16-ій хвилині матчу «Ольвія» відкрила рахунок, потім її гравці відправили м’ячі до воріт супротивника на 18-й і 23-й хвилинах, та майже під кінець тайму (на 39-й хвилині) стивідорці забили «Арарату» четвертий гол.

 

Після перерви команди майже зрівнялися в активності на полі. «Арарат» часто брав ініціативу «в свої ноги», однак забити «Ольвії» було не так просто — портовики застосовували всі свої сили, щоб суперник не лише не зміг їх наздогнати, а й намагались відірватися від нього ще більше.

Другий тайм був цікавим на «гарячі» моменти, однак досить довго команди не могли їх реалізувати.

Погіршення умов у вигляді дощу наприкінці матчу не знизили температуру на полі, а, навпаки, спонукали до ще більшої активності команд — вони обидві після 70-ї хвилини гри змогли реалізувати деякі зі своїх атак. «Ольвії» вдалося зробити це два рази, а от «Арарату» — лише один.

Остаточний результат гри — 6:1 на користь «Ольвії».

Голи від команди-переможниці забили гравці: Іван Бацман (16, 71 хвилини), Андрій Абрамов (18, 39 хвилини), Антон Колихалов (23 хв.), Максим Бурцев (75 хв.)

За матеріалами Ярослави Шевчук

Нагадаємо, ми писали:

Сложная игра с непредвиденными событиями: «Ольвия» обыграла «Арарат» 5:2 (ВИДЕО);

Захоплююча боротьба на футбольному полі: програвши «Арарату», «Ольвія» готується до битви за «бронзу» чемпіонату м. Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button