Спорт

Захоплююча боротьба на футбольному полі: програвши "Арарату", "Ольвія" готується до битви за "бронзу" чемпіонату м. Миколаєва

21 вересня на полі Центрального міського стадіону, в рамках першої ліги чемпіонату Миколаєва з футболу, гравці  команди «Ольвія» (синя форма) змагались з командою «Арарат» (чорна форма).

Арбітрами матчу виступили О. Зєвакін, А. Капуста,
А. Філон
, спостерігачем арбітражу — П. Вінарський.

Читайте також:
«На куражі»: друге коло міської першості
з футболу «Ольвія» почала з красивої
перемоги над «Грандом» (ВІДЕО)

У першому таймі «Ольвія» тримала бойовий настрій та проводила численні атаки біля воріт супротивника, і деякі з них були вдало реалізовані.

 

На 8-й хвилині гри портовики відкрили рахунок, однак суперник також не пас задніх, наступаючи гравцям «Ольвії» на п’яти, і на 11-й хвилині зрівняв рахунок.

Згодом боротьба стала ще запеклішою, кожен з гравців розумів, наскільки важливо не проґавити влучні моменти і реалізувати їх.

Пройшовши на 1 гол вперед, «Арарат» трохи здав позиції, і «Ольвія» скористалася цим моментом, наздогнавши противника. Тож, на перерву команди вийшли з рахунком 2:2.

У другому таймі була помітна втома команди стивидорщиків. Буквально на перших хвилинах «Арарат» забиває їм гол та виривається на деякий час вперед.

«Ольвія» за весь час другого тайму змогла пробити захист «Арарата» ще двічі, однак цього виявилось замало.

Матч був досить важким. Впродовж усієї гри рахунок декілька разів зрівнювався, однак останні хвилини виявились вирішальними: «Арарату» вдалось значно вирватись вперед.

Остаточний рахунок гри – 7:4 на користь команди «Арарат».

Футбольна битва за «бронзу» чемпіонату відбудеться на Центральному міському стадіоні в цю п’ятницю,
28 вересня: з 17:15 за третє — четверте місце змагатимуться команди «Ольвія» і «Воднік».

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button