Экономика

Керівник ДП "СК "Ольвія" взяв участь у нараді під головуванням Міністра інфраструктури України

Керівник ДП «Стивідорна компанія «Ольвія», що розташоване в Корабельному районі міста Миколаєва, Руслан Олейник взяв участь у нараді щодо підсумків діяльності морегосподарського комплексу за 2018 рік і планів роботи на 2019 рік, яка відбулася сьогодні, 28 лютого 2019 року, під головуванням Міністра інфраструктури України Володимира Омеляна.

Про це повідомляється на сторінці «ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» у соціальній мережі facebook.

«Спільно з керівником АМПУ Райвісом Вецкаганс, Головою Морадміністраціі Дмитром Петренком
та керівниками державних підприємств морської та річкової галузі, підвели підсумки діяльності за 2018 рік по всім напрямам діяльності та затвердили плани на 2019 рік.

У 2018 році зроблено чимало, в наступному планується зробити ще більше. Радує наявність політичної волі по зменшенню відрахувань від чистого прибутку з підприємств морської та річкової галузі у вигляді дивідендів. Маю надію, що у 2019 році для портів Азову вона буде дорівнювати 0%, для інших 30%-50%, це дасть можливість нашим державним стивідорам бути конкурентними і розвивати свої виробничі потужності та можливості», — повідомив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк.

«Також заслуховувалися питання концесії, яка є одним з дієвих механізмів ефективного управління державним майном та наповнення бюджетів різних рівнів», — додав заступник міністра.

«Рік попереду складний, але ніхто і не говорив, що буде легко. Тож політику в сторону і працюємо разом на спільний результат…» — зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали:

Передать в концессию ГП «СК «Ольвия» Министерство инфраструктуры планирует к середине 2019 года (ВИДЕО);

«Основная задача – сохранить предприятие, коллектив и двигаться дальше», — директор ГП «СК «Ольвия» Руслан Олейник

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button