Общество

Знову без тендеру: в Корабельному районі "шматочками" ремонтують дороги

Аби не вийти за межі суми допорогової закупівлі

Цей материал також доступний

У 2018 році адміністрація Корабельного району міста Миколаєва продовжує проводити більшу частину закупівель товарів і послуг без конкурсів, укладаючи договори з виконавцями на свій розсуд.

Як повідомлялося раніше, і в 2016 році, і в 2017-му адміністрація Корабельного району на чолі з Олександром Цукановим «намутила» в понад 90% своїх закупівель, укладаючи договори з підрядниками в обхід тендерів, прикриваючись «допороговими» закупівлями. З цією метою, на думку місцевих мешканців, дороги в районі ремонтуються «шматочками», тобто невеликими частинами, аби не вийти за межі суми допорогової закупівлі.

Так, нещодавно в Корабельному районі завершено першу чергу капітального ремонту дорожнього покриття по провулку Широкому.

«Виконано роботи з капітального ремонту дорожнього покриття по пров. Широкому (перша черга). Площа асфальтування дороги – 1625 кв.м. Підрядна організація – ФОП Басиста Т.А.», — йдеться у повідомленні адміністрації Корабельного району.

Крім цього, розпочато роботи з капітального ремонту тротуару по вул. Генерала Попеля (від вул. Лесі Українки до вул. Пшеничної). Підрядною організацію обрано ТОВ «Кайсер».

Також ведуться роботи з кап ремонту внутрішньоквартальних проїздів по пр. Богоявленському, 305, 307, та по вул. Новобудівній, 9. Підрядна організація – ФОП Гончаренко А.А.

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Делают, уже хорошо!
    Токо жаль опять гребанут здорово, хабарники-чинуши!!!
    Слава хабарю!!!

  2. Не понимаю,какая разница с тендером или без тендера?!Делают свою работу и на том спасибо огромное!!!Нужно видеть дела(проделанную работу),а не искать :кто,что,ни так делает!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button