Общество

Майже 11 000 грн зібрали на благодійній ярмарці в школі Корабельного району для лікування хворої першокласниці

Сьогодні, 27 вересня, в Миколаївській школі № 29 відбулась благодійна ярмарка по збору коштів на лікування хворої першокласниці цього навчального закладу Амінати Думбая.

Першокласниці з Корабельного району
потрібні кілька операцій — дівчинка
чекає на допомогу небайдужих

До благодійного заходу долучилися всі небайдужі. Як повідомила директорка школи Лариса Грицюк, під час ярмарки вдалося зібрати майже 11 тисяч гривень. Зібрані кошти переведені на нову банківську карту на ім’я мами хворої дівчинки — Ольги Думбая.

Однак Лариса Анатоліївна повідомила нашому журналісту про ще одну новину: оскільки зі старої банківської карти було викрадено кошти, адміністрація школи та батьки, щоб і ці гроші не зникли з рахунку, запропонували Ользі Думбая свою систему збереження грошей, а саме збереження карти з грошима у директора.

— Когда будет собрана большая сумма и мама скажет:» Я готова ехать», — тогда мы отдадим эти деньги. Ей будут приходить на телефон сообщения о суммах поступления, она будет знать сумму, сколько на балансе карты.

10 тысяч 874 грн 40 копеек нам удалось собрать, я попросила всех родителей посчитать эти деньги. Тут были представители всех классов. Все деньги сложили, все копейки посчитали… и решили всем коллективом, как сохранять эти деньги.

На ярмарке были сладкие поделки, торты, у нас были эксклюзивные пирожные (родители 1-А класса делали), очень много выпечки, желе. Девочки с 4-го класса сделали поделки-подставки для телефонов. Каждому, кто участвовал в акции, дарили белого ангела, там на нём написано: «Спасибо тебе за участие, за помощь и поддержку».

У нас холл был забит людьми, невозможно было пройти. Ребёнок очень хочет новое ушко. Девочка подходила, обнимала всех нас, говорила «Спасибо!», — розповіла Лариса Анатоліївна.

«Об’єдналася вся наша шкільна родина- Миколаївської ЗОШ 29 для того, щоб допомогти нашій чарівній дівчинці Амінаті здійснити її мрію. Вона вірить, що світ не без добрих людей і ми зможемо разом зібрати 140 тис. грн. на операцію. У неї з’явиться нове вушко, вона буде чути краще», — написала Лириса Грицюк у соцмережі facebook.

Допоможіть мрію зробити реальністю! Нагадаємо:

Кошти на лікування Аминати можна перераховувати на картковий гривневий рахунок:
5167802005054199 (Думбая Ольга Олександрівна).

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button