Экономика

На 20% підвищено з 1 вересня посадові оклади (тарифні ставки) працівників ДП «Стивідорна компанія «Ольвія»

Керівництвом ДП «Стивідорна компанія «Ольвія» прийнято рішення з 1 вересня 2018 року підвищити посадові оклади (тарифні ставки) працівників підприємства на 20%.

Читайте також:
За підсумками І кварталу 2018 року ДП
«СК «Ольвія» показало найкращий результат
з вантажопереробки за останні 5 років

Необхідність підвищення заробітної плати обумовлено зростанням рівня інфляції, збільшенням цін на продовольчі та інші товари, роботи та послуги, а також для забезпечення належного соціального захисту працівників ДП «СК «Ольвія», з метою створення стимулу до росту продуктивності праці, зниження соціальної напруги у колективі та враховуючи зміни прожиткового мінімуму у 2018 році для працюючих громадян.

З початку 2018 року це вже друге збільшення посадових окладів (тарифних ставок) працівників ДП «СК «Ольвія». За результатами проведеного аналізу, в 2018 році посадові оклади працівників керівних та інженерно-технічних спеціальностей збільшились в середньому на 33%, а робітників – на 58%.

Середня заробітна плата за 8 місяців 2018 р. одного штатного працівника ДП «СК «Ольвія» склала 15 429 грн (8 місяців 2017 року – 11 758 грн). Розмір заробітної плати працівників основної професії – механізаторів (докерів-механізаторів) комплексних бригад за 8 місяців 2018 року становив 17 653 грн (за аналогічний період 2017 року — 13 797 грн).

з/плата за 8 месяцев 2018 на ГП "СК "Ольвия"

Про це повідомили на офіційному сайті державного підприємства.

«Керівництво ДП «СК «Ольвія» і надалі планує зберігати тенденцію до зростання заробітної плати працівників, підтримувати імідж одного з найкращих підприємств нашого регіону, яке піклується про зростання добробуту своїх працівників, не зважаючи на складні економічні умови в країні», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали:

«И коллектив сплачивается, и страну познаем». Портовики ГП «СК «Ольвия» имеют возможность и умеют хорошо отдыхать;

О зарплатах, возможностях отдыха и других «приятностях» говорили на профсоюзной конференции ГП «СК «Ольвия» (Видео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button