Спорт

«На куражі»: друге коло міської першості з футболу «Ольвія» почала з красивої перемоги над «Грандом» (ВІДЕО)

Перший тур другого кола І ліги міської першості з футболу для команди «Ольвія» розпочався 2 серпня на стадіоні «Темвод»: стивідорщики зустрілися з вже знайомою їм командою «Гранд» (нещодавно у товариському матчі «Ольвія» обіграла «Грандівців» з рахунком 5:2).

Борьба за победу до последних секунд:
в Николаеве прошел дружеский футбольный
матч «Ольвия» — «Гранд» (ФОТО)

Арбітрами матчу 02.08.2018 р. були Ю. Зеленський, В. Рубін, А. Капуста. Спостерігачем арбітражу вичтупив Н. Пономаренко.

З самого початку гри «Ольвія» явно лідирувала, гарно розіграний м’яч майже завжди був під контролем стивідорщиків.

Відкрив рахунок, забивши з пенальті, капітан «Ольвії» Сергій Катєлін (на 25-ій хвилині поєдинку арбітр призначив штрафний удар у бік воріт «Гранда» за фол).

Після вдало забитого пенальті гравці «Ольвії» на куражі розпочали нещадну атаку суперника, до якої «Гранд» явно не був готовий.

З невеликими проміжками в часі «Ольвія» забиває в першому таймі ще три яскраві голи. Тут відзначилися гравці Антон Колихалов (27, 39 хв.), Віктор Ходоровський (36 хв.).

Тож, команди вийшли на перерву з явним відривом «Ольвії» від «Гранду» — перший тайм закінчився з рахунком 4:0.

Незважаючи на лідируючі позиції, гравці «Ольвії» і не думали здавати темп в другій половині матчу.

Багато яскравих моментів було під час другого тайму біля воріт «Гранду», але забити їм гола вдалося лише на 86-й хвилині: відзначився Андрій Субота.

Стивідорщики розгромили суперника, показавши високий рівень підготовки та справжній командний дух: остаточний результат поєдинку — 5:0 на користь «Ольвії».

Своїми враженнями від гри поділився Сергій Катєлін:

— Оскільки «Гранд» посилився рядом гравців з команди «Ведмеді», я думав, що ця гра буде не з простих. Але вийшло навпаки: все давалося легко, команда «бігла». Сувора гра в обороні і хороша реалізація гольових моментів в атаці — ось рецепт успіху в цьому матчі. Результат закономірний, всі п’ять голів забили по справі! Вся команда виклалася на повну, всі зіграли здорово!

Ярослава Шевчук

Нагадаємо, ми писали:
Чемпионат Николаева по футболу: две блестящие победы футболистов «Ольвии» над соперниками

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button