Общество

"Люди, вы сила!" Николаевцы встали на защиту детей АТОшников и волонтеров, которых пытались выгнать с базы отдыха

Олег Бондаренко, сообщивший вчера об угрозе выселения детей АТОшников и волонтеров, отдыхающих в лагере «Степовый птах» на Русской косе (с.Лиманы Витовского района), поздно вечером сообщил:

«Тела выдворены за пределы базы. Полиция в составе 2-х экипажей объяснила им политику партии. Морпехи только что уехали. Десантура наготове, и будет в лагере по первому звонку.

У этих тел завтра начнётся первый круг ада — прокуратура, служба и райдержадминистрация.

У Дадеу есть один вариант — добровольно и собственноручно забить себе гвоздь в затылок.

Люди, вы сила. Это не просто слова. Это реальное состояние дел. От всех наших инструкторов, детей и их родителей всем вам огромное человеческое спасибо!»

Кроме того, Людмила Луняка написала в соцсети о том, как небезразличные николаевцы встали на защиту детей и помогли им в сложной ситуации:

Так як шахрай Дадеу вичистив закрома табору «Степового птаху», а це, щоб ви зрозуміли, діти залишилися без продуктів харчування та коштів, потрібно було спасати ситуацію. Нам в цьому допомогли Районна Державна Адміністрація Вітовська Alex Dan, які в котре надали соки та допомогали вирішувати питання про подальшу долю табору, вдячні за допомогу. Vita Viktory дуже вдячні, за крупи, олію, воду, консервацію, зараз вони справді дуже потрібні. 

Кулінарна сотня на один дзвінок приготувала продуктовий кошик, щиро вдячні дівчатка, Сергій Сагайдак одне чарівне слово і одноразовий посуд вже в таборі, Олександр Ліпатніков дякуємо за допомогу. Ирина Абрамова як завжди відкрила свій гаманець і як завжди це робить, скупила пів ринку та магазину (сорі Ірина, не вбий мене))) думаю люди повинні знати, що кожна поїздка до табору, це твої власні кошти. І от машина загружена.

13528884_1558028204503731_6551960630424646218_n

І коли всі вже повернулися з роботи і відпочивають, то ми котимося в ніч дорогою до табору. В таборі знову якісь люди (докладніше Ірина), потім поліція, а потім і ще дві жінки Чіп і Дейл — Окасана Корсак та Світлана Таранова в ніч примчали на допомогу, спасибіще вам дівчатка. 

І от майже в 3 години ночі дорога до дому. 

Це всього на всього один день, а скільки хороших людей на шляху та добрих справ»

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button