КультураСуспільство

Лист із минулого століття: у колишньому ДК "Металургів" знайшли тубус із зверненням до нащадків

ЗНІМОК

Цей материал також доступний

Під час планової інвентаризації співробітниками бізнес-центру “Металург Півдня” (який знаходиться нині на місці колишнього Будинку культури Металургів) було розкрито ящик з паперами, термін зберігання якого минув. Там серед численних коробок було виявлено капсулу (тубус) з листом. Виявилося, що це – звернення від учасників першого огляду самодіяльності НГЗ до учасників 1000 огляду в ДК Металургів. Про це в редакцію “Корабелів.Інфо” повідомив менеджер БЦ “Металург Півдня” Андрій Семенюк .

Цей історичний лист названий як “Звернення Учасників 1-го концерту мистецької самодіяльності у ДК “Металург” ВІА “Конспект” та дискоклубу “Діалог” Миколаївського глиноземного заводу ім. ХХVI з’їзду КПРС до учасників 1000-го концерту мистецької самодіяльності».

Ми відкриваємо своїм концертом літопис великих культурних традицій нашого нового Палацу культури. Передаючи естафету культпросвітдіяльності, ми впевнені, що ця сцена побачить по-справжньому цікаві колективи самодіяльності НГЗ, почує чимало чудових імен її учасників.

Високо несіть честь та гідність мистецької самодіяльності нашого заводу, бережіть та примножуйте культурні традиції нашого флагмана культури – ДК “Металург”, – йдеться у листі-зверненні.

Воно датоване 23 жовтня 1986 року та підписано керівником ВІА “Конспект” В. Юрченком (він живе зараз у США, йому відправили фото листи) та керівником дискоклубу “Онікс” В. Красноярським (зараз Володимир Миколайович Красноярський – директор з виробництва НГЗ).

Співробітники БЦ “Металург Півдня” передають знахідку до музею НГЗ:

“Ми зателефонували до прес-служби Миколаївського глиноземного заводу, відправили їм фото, і вони мають забрати знахідку для свого музею…»

Нагадаємо, ми писали: Пам’яті ДК Металургів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button