Общество

"Порядок повинен бути як в людині, так і навколо неї". В унісон з усім районом працював колектив ЗОШ №29

22 березня розпочинається міська весняна акція «Свято деревонасадження, санітарного очищення та благоустрою міста Миколаєва», яка буде триватиме до 22 квітня. Тож завтра буде проведено перший загальноміський суботник.

SAM 9104

Але вже сьогодні, 21 березня, роботи з благоустрою та санітарної очистки розпочали трудові колективи підприємств, установ та організацій Корабельного району. Не відставали й школи — учні кожної з них навели порядок на прилеглих до своїх навчальних закладів територіях.

SAM 9110

МЗОШ №29 не стала винятком. З натхненням попрацювали учні 1-10 класів та всі працівники школи. Вони активно взялися за прибирання території, прилеглої до школи по її периметру, від сміття, сухої трави, гілок. Вичистили зелену зону по вул. Академіка Рильського (від вул. Ватутіна до вул. Металургів).

SAM 9113 SAM 9156

Робота закипіла. Всі без винятку працювали завзято. Та, за результатами, найкращим виявився колектив 9-го класу.

Учні школи №29 вважають, що порядок повинен бути як в людині, так і навколо неї, тому суботники просто необхідні.

SAM 9120 SAM 9121

Гребти сміття, полоти бур’яни, створювати нові квітники припало й вчителям. Хіба зможе поважаючий себе вчитель спокійно стояти і спостерігати збоку, як діти працюють? Учитель повинен подавати приклад своїм учням. Хіба може бути інакше?

SAM 9109

Таким взірцем для своїх вихованців стали директор школи Грицюк Лариса Анатоліївна та вчителі Дибченко Валентина Іванівна, Криницька Ольга Костянтинівна, Силкіна Анна Василівна, Рибакова Тетяна Віталіївна та інші.

SAM 9141 SAM 9150

SAM 9117 SAM 9165

Працювали всі з гарним настроєм, будучи впевненими у тому, що їх праця допоможе зробити рідний Корабельний район чистішим та затишнішим.

SAM 9162

За матеріалами Штабу «Цікавих справ»
учнівського самоврядування ЗОШ №29

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button