ОбществоЭкономика

Чиновники провели конкурс среди николаевского бизнеса и раздали по 200 тысяч поддержки

Председатель конкурсной комиссии – Николай Маринов

Цей материал також доступний

У середу, 25 вересня 2024 року, було оголошено переможців першого обласного конкурсу з надання фінансової підтримки малому та середньому підприємництву у Миколаївській області на 2024 рік. Сім суб’єктів отримають компенсацію до 200 тис. грн на розширення виробництва та збільшення обсягів надання послуг. Голова конкурсної комісії Микола Марінов підкреслив важливість підтримки бізнесу під час війни:

«Підтримка підприємців в умовах війни — ключовий елемент для зміцнення економіки регіону. Це допоможе не тільки масштабувати ринок товарів та послуг, але й створювати нові робочі місця».

Він також висловив впевненість, що така допомога стане стимулом для подальших інвестицій у промисловість Миколаївщини. Володимир Євсєєв, секретар конкурсної комісії, зазначив, що серед учасників конкурсу цього року були підприємства, що займаються вирощуванням зернових культур та оптовою торгівлею хімічними продуктами. Конкурс проводився в рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Миколаївській області на 2021-2025 роки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button