Общество

Війна: під завалами свого будинку в Березнегуватому загинула жінка, у Лиманах пошкоджено електромережу

Об обстрелах российскими войсками в Николаевской области 15 - 16 августа

Цей материал також доступний

У понеділок, 15 серпня 2022 року, в Миколаївському районі о 12:13 зафіксовано обстріли російськими окупаційними військами смт Первомайське. Внаслідок повітряних атак частково зруйновано навчальний заклад та приватні будинки, пошкоджено присадибні ділянки. З 15:00 до 18:00 ворог завдав ударів по с. Лимани Галицинівської об’єднаної територіальної громади. Пошкоджено електромережу. Постраждалих немає, – повідомляють у Миколаївській ОВА.

У Баштанському районі 15 серпня, орієнтовно о 14:00, було обстріляне с. Широке Широківської громади. Зруйновано один житловий будинок, попадання були у вже зруйновану школу та дорогу. Близько 21:00 були обстріли с. Червона Долина. Зафіксовано влучення по відкритих територіях.

Також близько 01:30 у вівторок, 16 серпня, були обстріли с. Червона Долина. Інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.

Триває обстріл території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. 15 серпня обстріляно с. Лепетиха та Кавказ.

Вночі 16 серпня, орієнтовно о 02:40, під обстріл потрапило смт Березнегувате, внаслідок чого одна людина загинула, ще одну поранено.

«Прокляті окупанти продовжують знищувати наші міста та села, і протягом доби тричі нещадно обстріляли смт Березнегувате… Готували касетними боєприпасами, реактивними системами залпового вогню та ракетами. Пошкодження отримали щонайменше 4 житлові будинки.

Під ранок 16 серпня внаслідок прямого влучення боєприпасу до одного з будинків виникла пожежа і сталася руйнація будинку. Інформація про це до Служби порятунку 101 надійшла о 04:07. На місце виїхав черговий караул 9 державної пожежно-рятувальної частини 3 ДПРЗ Головного управління ДСНС України в Миколаївській області», — повідомили у відомстві.

пожар в доме

«О 05:51 пожежу ліквідовано на площі 50 кв.м. Під завалами будинку виявлено тіло загиблої жінки 1955 р.н. Рашисти, звісно, скажуть, що «високоточним ударом ліквідували іноземного агента» або «бойового генерала», або ще що-небудь придумають (їм не звикати до чергових байок), але насправді вони вбили невинну жінку, яка жила в СВОЄМУ будинку, у СВОЇЙ Державі, і мабуть, саме тим, що мала своє, на відміну від армії “аналоговнет”, і завинила перед окупантами», — зазначили миколаївські рятувальники.

За інформацією районних військових адміністрацій, у Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button