Общество

"Горизонт планування - не більше тижня", - Сенкевич

Городская власть пытается не думать, что будет происходить по окончании войны

Цей материал також доступний

Міська влада Миколаєва має горизонт планування не більше тижня, про що міський голова Олександр Сенкевич сказав в інтерв'ю "Забороні".

"Зараз не більше тижня. Ми намагаємося не думати про те, що буде після закінчення війни. Це пізніше. Знаєте, це як "після свят" — це те саме "після війни", — сказав він.

Він також додав, що не встигає думати про відчуття.

«З того, як все почалося, вони відразу переорієнтувалися на військову манеру ведення бізнесу. Зараз у нас немає постійного офісу чи міської ради. Ми всі в різних місцях. З першого дня ми зробили онлайн-рацію і постійно йдемо завдяки їй. Керівники підрозділів працюють цілодобово, адже обстріли відбуваються як вночі, так і вдень. Потрібно рятувати людей, їх майно, відключати газ і електрику. Тому особливої різниці в роботі мера в авральному режимі у військовому місті [порівняно з довоєнними часами] немає. Крім того, один день схожий на інший: чекаємо обстрілу і думаємо, що робити далі. По-друге, ми не будуємо довгострокових планів: тобто відновлювати, будувати – щось подібне. Це настане пізніше", — сказав він.

https://www.youtube.com/watch?v=X9Cge7oFy2o

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button