ОбществоПроисшествия

ДСНС - Допомагає Стримувати Наступ Сволоти: миколаївські рятувальники зберегли ще одне життя

Кожне життя - неоціненне! ВІДЕО

Цей материал також доступний

Під час ранкових обстрілів російськими окупаційними військами по місту Миколаєву в п’ятницю, 15 липня 2022 року, маленький песик хотів врятуватись, ховаючись поблизу будівлі, куди влучила ворожа ракета. Але, на жаль, потрапив у самий епіцентр страшної події.

рашисти безкарно нищать не лише наші домівки, інфраструктуру, руйнують та калічать життя людей. Під їх приціли потрапляють невинні тварини, які з остраху тікають від гучних вибухів, а в цьому випадку — не встиг. Та встигли рятувальники, які знайшли переляканого до смерті цуценя. Візуально, песик отримав поранення лапок та подряпини маленького беззахисного тільця. Та на щастя — живого. Малого передали волонтерам Червоного Хреста, які надалі попіклуються про його здоров’я та життя, — повідомили в ГУ ДСНС України в Миколаївській області.

«Кожне життя — неоціненне! Кожне життя — важливіше за бетонні стіни, які Україна обов’язково відновить та відбудує! А ми — на крок ближче до ПЕРЕМОГИ! Бо ДСНС — Допомагає Стримувати Наступ Сволоти щодня, щохвилини!», — сказано в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button