Общество

"Косар живий!", - мешканці Корабельного вимагають від влади скосити траву на подвір'ї багатоповерхівки

"Служба Оперативного Реагування" поки ніяк не реагує...

Цей материал також доступний

Мешканка Корабельного району Миколаєва Валентина 20 червня 2022 року звернулася до «комунальників» з вимогою терміново покосити траву (скоріш за все, мова йде про зарості амброзії) на подвір’ї багатоповерхівки, написавши на «Фейсбук»-сторінці «Contact Center при Миколаївській міській раді» (публікуємо із збереженням орфографії автора):

«СРОЧНО ВИКОСІТЬ ТРАВУ у ДВОРІ по вул. Металургів, 34. Косарь ЖИВИЙ!!!»

Згодом жінка пояснила: «Моє звернення Десяте. Але була відповідь: «Косаря вбила ракета». Я запитала в ЖЕКі — сказали, що він живий… А колос вже падає».

Судячі з коментарів автора звернення, мешканцям вказаного будинку (як і багатьом іншим в Корабельному районі) неодноразово доводилося домагатися чогось від комунальних служб, як то кажуть, з боєм:

«У нас двір — як полігон! В прошлому році мешканці звонили, просили… Відповідь: «Немає бензину!». Тоді ми в приказному порядку: «У депутатів велика зарплата, злийте із своєї іномарки 5 літрів бензину для скосу травы у нашому дворі!». Найшли 5 літрів бензину, — траву скосили…»

Адміністратор контакт-центру переадресував вчорашнє звернення жінки до «Служби Оперативного Реагування». Але там поки ніяк не реагують…

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button