Общество

Сєнкевич вручив грамоти робітникам, що допомогли прокласти нові комунікації для відновлення водопостачання в Миколаєві

"Так, це не їхній прямий обов’язок, і вони могли спокійно відмовитись працювати під обстрілами"

Цей материал також доступний

1 червня мер Олександр Сєнкевич зустрівся із працівниками Миколаївського управління ТОВ «Оператор ГТС України». Саме вони допомогли прокласти нові комунікації для відновлення водопостачання в місті.

«Так, це не їхній прямий обов’язок, і вони могли спокійно відмовитись працювати під обстрілами. Але знаючи, в якій біді місто, прийшли на допомогу. Від імені жителів Миколаєва вручив трубопровідникам, електрогазозварникам та водіям підприємства почесні грамоти та подяки. Друзі, ви наші справжні герої тилу! Щиро дякую за те, що своєю роботою підтримуєте наше місто і наближаєте перемогу України!», — повідомив Олександр Сєнкевич 2 червня 2022 року.

Сенкевич вручил грамоты рабочим

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Правильно! Вот как раз сегодняшние события должны поменять наши взгляды на "рабочие" профессии, а то все хотят быть экономиста, юристами, международниками, сидеть в кабинетах и получать нормальные деньги. А теперь пусть смотрят на этих роботяг все, и знаю, что именно они создают комфорт и удобства жителям, получая за это копейки, а тот, кто сидит в мягком кресле - в разы больше, ещё и смотрят с высока на этих роботяг. Такие людя должны вообще получать в разы больше, больше ыэвсех тех "кабинетных". Дай Бог вам здоровья и спасибо за ваш труд!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button