Происшествия

За добу російські окупанти поранили 14 мешканців Миколаївщини, у тому числі дитину

Більшість постраждалих – цивільні

Цей материал також доступний

Минулої доби (30 травня 2022 року) через обстріли окупантами Миколаївської області поранення отримали 14 людей, про що повідомила голова обласної ради Ганна Замазєєва.

«Більшість постраждалих – цивільні. На жаль, серед постраждалих є одна дитина! Усі постраждалі доставлені у наші медичні заклади і отримують необхідну допомогу. Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 260 громадян, що постраждав від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 37 постраждалих отримало допомогу амбулаторно», — написала вона.

Читайте також:
На Николаевщине 30 мая погиб из-за обстрелов один человек, — Ким

За її словами, рашистські тварюки, продовжуючи обстрілювати Миколаївщину, в останні дні почали використовувати найбільш підлу тактику. Вони виганяють свої самохідні артилерійські установки з укриттів і просто гатять по нашим населеним пунктам, навіть не прицілюючись кудись конкретно.

Читайте також:
«У нас тут як ляснуло з усьої сили! Я злякалася, на дитину впала»… Жители Корабельного об очередном обстреле

«Для них, як я зрозуміла зі слів військових, головне вистрілити і швидко втекти, щоб наші військові не встигли їх засікти. Падлюки! Віримо в ЗСУ, які вже полюють на вас. Найбільше обстрілів зафіксовано в Баштанському районі – Березнегуватській, Ігрульській та Широківській громадах. Зруйновані житловиі будинки, фермерське господарство, їдальня тощо. В Миколаївському районі вчора були обстріляні місто Очаків, Шевченківська громада, а сьогодні орки обстріляли Галицинівську громаду. Хаотичні і підступні обстріли зафіксовані і у Миколаєві», — написала Замазєєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button