Общество

АВТО для ЗСУ: мікроавтобус, придбаний за допомогою наших читачів, вручено миколаївським захисникам

Бус їхав з Польщі не порожній - волонтери наповнили його "гуманітаркою" (ФОТО)

Цей материал також доступний

За допомогою небайдужих миколаївців, зокрема читачів інтернет-видання «Корабелів.Інфо», миколаївські захисники України отримали мікроавтобус для успішного виконання бойових завдань. Мобільна та невибаглива автівка дозволить оперативно пересуватися навіть на передовій і надасть нашим захисникам перевагу над ворогом.

Нагадаємо: наприкінці березня наша редакція оголосила збір коштів на АВТО для ЗСУ: Миколаївським захисникам потрібна допомога! Разом — до перемоги!

Ми дякуємо кожному, хто відгукнувся на цей заклик та допоміг (хто власними коштами, хто безцінними порадами або своїми діями) досягнути поставленої мети! Військові, що отримали мікроавтобус, дуже задоволені. Тим паче, що їхав він з Польщі не порожній — небайдужі миколаївці, що давно переїхали в цю країну на постійне місце мешкання, не лише допомогли знайти та придбати бажаний автомобіль, а й наповнили його гуманітарним вантажем та супроводили до кордону з Україною. А вже звідти представники редакції «Корабелів.Інфо» доставили мікроавтобус до Миколаєва та передали його нашим воїнам.

авто для ЗСУ

гуманитарка для ВСУ

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button