ОбществоПроисшествия

Захисники півдня України знищили ворожий танк, 2 БМП та 15 окупантів

59-та доба мужнього спротиву українського народу ворожій навалі (ВІДЕО)

Цей материал також доступний

Про поточну оперативну обстановку на півдні України станом на 23. 04.2022 інформує Оперативне командування «Південь».  Ситуація у зоні відповідальності сил охорони та оборони півдня України стабільно напружена.

На Херсонщині і Миколаївщині противник продовжує оборонні дій по зайнятому рубежу, підтягує та переформатовує сили, імовірно готуючись до виходу до адмінкордонів Херсонської області. Населені пункти, що перебувають під контролем окупантів, вони самі ж вкривають артилерійсько-мінометними обстрілами, здійснюючи вогневий та психологічний тиск на мирне населення, залякуючи та схиляючи до сприйняття окупаційної влади.

В районі Олександрівки знищено ворожий танк Т-72 та 2 БМП. Продовжується пропаганда референдуму та створення псевдо-республіки. Водночас, продовжується нанесення ракетних та авіаційних ударів по Миколаєву. О 5-ій ранку зафіксовано влучання в житловий багатоквартирний будинок, в результаті вибуху пошкоджено тролейбусну лінію електропередач, зруйновано заклад громадського харчування, пошкоджено продуктовий магазин та офіс приватного підприємця. Втрат серед цивільного населення нема. Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами протягом ночі нанесено ураження по 13 цілям противника.

Втрати живої сили ворога склали 15 рашистів.

 

В Чорноморській операційній зоні та Одеському регіоні продовжується перебування корабельної групи ворожого флоту, що зберігає загрозу ракетних ударів по всій території України.

Нагадуємо, що в рамках посилення заходів протидиверсійної роботи та з метою недопущення масових скупчень людей і провокацій на Великодні свята сили охорони та оборони: поліція, територіальна оборона, Національна гвардія, Збройні сили забезпечуватимуть порядок і спокій. Просимо громадян дотримуватись правил комендантської години та не заважати роботі спеціалістів.

Разом переможемо! Все буде Україна!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button