Общество

"Як можна змивати в унітаз прокладки, шкарпетки?", - "Миколаївводоканал" вигрібає за шкідниками

Мешканців міста закликають не використовувати унітази в якості смітників

Цей материал також доступний

«Миколаївводоканал» звернувся до мешканців міста, щоб вони не використовували унітази в якості смітників.

«…Зараз функціонує на лише каналізаційна система. Фахівці насосних станцій каналізації звертаються до всіх городян з проханням – не плутайте унітаз з смітником! Каналізаційна система функціонує для виведення стоків, їх очищення, знезараження й виведення в природне середовище. Великого клопоту додають жінки, які чомусь викидають в каналізацію… гігієнічні прокладки. Пам’ятайте, ганчір’я, засоби особистої гігієни, наповнювачі для котячих туалетів – в відро!», — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що щотижня працівники головної насосної станції каналізації підприємства вигрібають два контейнера сміття, які мешканці міста скидають в унітаз.

«В місті всі стоки надходять до насосних станцій по спеціальним каналам, де вже там осідає сміття. Щотижня за допомогою грейферу вичищаються ці канали. Потім стоки «летять» до решіток, які теж затримують непотріб й вже оператор власноруч додатково все вичищає. Це робиться для того, щоб не вийшли з ладу насоси, які «відправляють» стоки на очищення… Як це можливо змивати в унітаз гігієнічні прокладки, шкарпетки, жирну їжу? До речі, жир в каналізаційній мережі стає, наче камінь», — йдеться у повідомленні.

що не можна кидати в каналізацію

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button