Происшествия

"Їх мета - паніка в місті", - керівник патрульної поліції про вчорашній обстріл Миколаєва

Він закликав миколаївців евакуюватися, якщо є така можливість

Цей материал також доступний

Начальник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков прокоментував вчорашній масований обстріл Миколаєва та закликав мешканців міста евакуюватися, якщо є така можливість.

«Особисто я на цій вулиці гуляв зі своєю сім’єю та зі своїми друзями впродовж 8 років. Розумію те, що цивільні люди, громадяни Миколаєва досі не можуть в це повірити. Шановні Миколаївці, наразі русняві чорти, які хочуть захопити Україну, стоять на дальності ураження своєю артилерією любої точки нашого міста. Тому, майте на увазі, що повітряна тривога не спрацює від ворожої арти, тому що ППО працює проти ракетного або авіа обстрілу. Арта чортів навалює за секунди, часу немає на попередження. ЇХ МЕТА — ПАНІКА В МІСТІ. В любій точці міста може в’ї**ти. По можливості евакуюйтесь, бо ця срака поки що не зупиниться.

Последствия ночных обстрелов Николаева, погиб один человек

Також він додав, що Збройні Сили кожного дня завдають окупантам значних втрат та відбивають населенні пункти в Херсонській області.

«Військ в області і в місті достатньо, і повірте, руснявий окупант хаває більше. Бо Сили Оборони Миколаївської області дають їм такої пи***, якої вони не очікували. Ми всі маємо розуміти, що в країні війна і іншої дороги в нас немає!», — написав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button