ПроисшествияТема дня

За добу орки нанесли по Миколаївщині удар 5 крилатими ракетами та системами залпового вогню

Але російські окупанти отримують гідну відсіч (ВІДЕО)

Цей материал також доступний

Про поточну оперативну обстановку на півдні України станом на вечір 16.04.2022 повідомляє Оперативне командування «Південь»: на завершення п’ятдесят другої доби протистояння українського народу зухвалому вторгненню, ворог продовжує підступно вкривати населені пункти півдня країни артилерійським вогнем та ракетами.

Протягом доби по Миколаївщині противник наніс ракетний удар 5 крилатими ракетами та системами залпового вогню, пошкоджена інфраструктура (в Миколаєві — дитячий садок та житловий двір), але втрат немає. Одну людину госпіталізували.

На Херсонщині основні зусилля ворог зосередив на спробах встановлення контролю над областю та утриманні зайнятих позицій. Рашисти продовжують тиснути психологічно, поширюючи мовлення своїх пропагандистських телеканалів, підключивши заангажовані кримські телеканали, розповсюджують фейки про війну в Україні. Водночас продовжується залякування та терор цивільного населення.

Але ж за поточну добу на південних рубежах нашої оборони ворожі втрати склали 36 рашистів та 13 одиниць техніки, серед яких бойові броньовані машини, 2 самохідні артилерійські установки та 2 реактивні системи залпового вогню «Град».

Корабельне угруповання противника в Чорноморській операційній зоні системно проводить викриття надводної обстановки і розвідку. Імовірність ракетних ударів зберігається на достатньо високому рівні.

Дякуємо всім свідомим громадянам, хто своєю готовністю та долученням до сил охорони та оборони півдня забезпечує стабільність і контроль за ситуацією в регіоні, хто відповідальною та плідною працею створює стратегічні запаси готовності регіону до будь-якого розвитку подій, хто усвідомлює небезпеку масових скупчень і тримаючи віру в душі, зберігає виваженість та спокій.

Пам’ятаємо, що сигнали тривог – це турбота про вашу безпеку!
А сили охорони та оборони півдня завжди напоготові!
Все буде Україна!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button