Происшествия

Збитки Миколаєва у розв'язаній російськими окупантами війні - вже більше 110 млн грн.

Повідомив мер міста

Цей материал також доступний

11 квітня 2022 року в своєму прямому ефірі Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич повідомив про отримані містом матеріальні збитки:

«На сьогодні ми підрахували збитки — понад 110 мільйонів гривень. Насправді їх важко підрахувати, бо у багато кого просто знищено житло, і в його будівництво не одним мільйоном вираховується… Житловий сектор отримав у нас 550 звернень на близько 80 мільйонів.

Що стосується комунальних закладів: в нас пошкоджені 3 об’єкти соціального захисту населення на 1 мільйон гривень. Заклади охорони здоров’я — 5 об’єктів — понад 4 мільйони гривень. Заклади фізичної культури та спорту — 5 об’єктів на 5,5 мільйонів гривень. Заклади освіти — 46 об’єктів — понад 20 мільйонів гривень. Також, після вчорашнього удару в нас було пошкоджено ще 12 об’єктів управління освіти. Ну, так скажімо, там просто, на щастя, просто повилітали вікна».

Зазначимо, що більшість закладів освіти, що після ракетного удару ввечері 10 квітня залишилися без вікон, розташовані в Корабельному районі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button