ПроисшествияТема дня

Більше 30 загиблих та 100 поранених: рашисти вдарили "Точкою-У" по вокзалу в Краматорську

Наразі загиблих - 39 дорослих та 4 дитини, дані уточнюються (ВІДЕО)

Цей материал також доступний

У п’ятницю, 8 квітня 2022 року російські війська підло нанесли удар по Краматорському залізничному вокзалу «Точкою-У». Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувається евакуація жителів Донеччини до більш безпечних областей України. Про це повідомив у Telegram-каналі начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«рашисти добре знали, куда цілять і чого хочуть: вони хочуть взяти у заручники якомога більше мирних людей, хочу знищити все українське.

российская федерація — край нелюдів та злочинців. Зло может бути зупинене и обов’язково — покаране!», — зазначив Криленко.

На місці удару працюють поліція та рятувальники.

Прокоментував трагедію Президент України Володимир Зеленський:

«Окупанти вдарили «Точкою-У» по залізничному вокзалу Краматорська, де перебували тисячі мирних українців, очікуючи на евакуацію…

Близько 30 загиблих, близько 100 осіб дістали поранення різного ступеня тяжкості. Поліція та рятувальники вже на місці. Російські нелюди не полишають своїх методів. Не маючи сил та сміливості протистояти нам на полі бою, вони цинічно знищують цивільне населення. Це зло, яке не має меж. І якщо воно не буде покаране, то ніколи не зупиниться».

ОНОВЛЕНО:
Кількість жертв на вокзалі в Краматорську — 39 дорослих та 4 дитини, — повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button