Происшествия

В Корабельному районі горів вантажно-пасажирський автомобіль Volkswagen

Повідомляють в ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Цей материал також доступний

За добу 5 квітня групою піротехнічних робіт ДСНС відпрацьовано 44 заявки та вилучено 28 вибухонебезпечних предметів. Загалом з початку війни зареєстровано 1926 звернень, вилучено 728 боєприпасів та відреаговано на 1048 заявок, — повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.

Також рятувальники Миколаївської області протягом минулої доби ліквідували три пожежі.

Так, о 06:39 за екстреним номером 101 надійшло повідомлення про те, що горить покрівля житлового будинку у смт Криве Озеро Кривоозерської територіальної громади Первомайського району. Вогнеборці 18 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідували пожежу о 07:10 на площі 2 кв. м. Вогнем знищені балки перекриття, а спричинило займання порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Згодом до Служби порятунку надійшло повідомлення про щільне задимлення житлового будинку у смт Костянтинівка Южноукраїнської міської територіальної громади Вознесенського району. При проведенні розвідки вогнеборці 25 ДПРЧ в одній із кімнат виявили тіло загиблого чоловіка 1989 р.н. Як з’ясувалося, задимлення спричинило необережне поводження з вогнем (паління) господаря.

Також рятувальники 5 ДПРЧ (розташована в Корабельному районі) на площі 5 кв.м ліквідували пожежу каркаса вантажно-пасажирського автомобіля Volkswagen T5 у м. Миколаєві.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button