ПроисшествияТема дня

В Миколаєві триває ліквідація наслідків ворожих обстрілів

Офіційна інформація МВС України про ситуацію щодо російського вторгнення

Цей материал також доступний

Вдень 27 лютого МВС України повідомляє: піротехнічний підрозділ Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надає допомогу в ліквідації наслідків ворожих обстрілів.

З місця бойового зіткнення по проспекту Центральному, 259 м. Миколаєва (біля торговельного центру «Делікатес») вилучено 23 одиниці артилерійських снарядів калібром 122 мм та 2 протитанкові гранати, які знищені у спеціально відведеному місці.

Рятувальники Миколаївщини звертаються до усіх жителів! По можливості залишайтеся в укриттях. В разі виходу на вулицю будьте пильними, дивіться навколо себе, аби ворожі «подарунки» не спричинили вибух та травмування!

В разі виявлення підозрілого або вибухонебезпечного предмета терміново телефонуйте на спецлінії 101 або 102, вказуючи координати та місця виявлення — це дуже допоможе нашим піротехнікам. Категорично забороняється самостійно їх переміщувати. Не чіпайте та не підходьте до них. Не наражайте себе на небезпеку.

«Цієї ночі може статися будь-що: ракетний удар або щось інше. Тому, прошу вас не заспокоюватись і знати, що в місті все ще небезпечно, але українська армія нас оберігає!» – сказав 27 лютого мер м. Миколаєва Олександр Сенкевич.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button