Общество

Ніч у Миколаєві була неспокійною, але ми вистояли, - Сєнкевич

Тепер триває ліквідація наслідків російської агресії

Цей материал також доступний

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив про ситуацію у місті станом на 12:00.

«Друзі, найближчим часом вийду в ефір до вас. Наразі маю ще вирішити нагальні організаційні питання. Ніч у Миколаєві була неспокійною, але ми вистояли. Тепер працюємо над ліквідацією наслідків російської агресії. Готуємось і до подальшого захисту», написав він.

Комунальні служби: всі котельні «Миколаївоблтеплоенерго» та «Миколаївської ТЕЦ» працюють. Подається тепло в домівки. Водоканал працює у штатному режимі.

Транспорт: поступово на маршрути виходить комунальний транспорт. Наразі в обмеженій кількості: автобуси – 5, тролейбуси – 8, трамваї – 12. За можливості будуть збільшувати. Тролейбуси не курсують у мкрн Північний. Приватні перевізники теж працюють – на маршрутах близько 30 одиниць.

Як допомогти? У місті працює Центр розподілення допомоги (Шевченка, 58). Туди можна привезти продукти та теплий одяг. Також відкриваються подібні пункти в територіальних центрах соцзахисту. Контакт-центр продовжує приймати дзвінки громадян.

«Дякую кожному, хто сьогодні долучається до оборони міста. Тільки разом ми переможемо», — додав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button