Общество

Відлига охопить всю Україну: прогноз погоди на вихідні

На дорогах країни, крім півдня, утримається ожеледиця

Цей материал також доступний

Вихідними 5 — 6 лютого 2022 року на погоду в Україні в черговий раз впливатимуть атмосферні фронти північних циклонів. Загалом цієї зими ми спостерігаємо переважно циклонічний характер погоди в Україні – тобто хмарна, волога, часто вітряна погода, проте все ж, без надто низьких температур. Такими погодні умови і переважатимуть у суботу та неділю, — повідомили в Українському гідрометеорологічному центрі.

Опади очікуємо 5 лютого у західних, північних та більшості центральних областей у вигляді невеликого снігу, вдень місцями з дощем, на решті території країни — без істотних опадів. На Правобережжі України в суботу потеплішає, але на сході та північному сході ще затримаються морози — у східних та північно-східних областях вночі 7-12°, вдень 0-5° морозу, на решті території вночі 4-9° морозу, в західних областях близько 0°, вдень від 2° морозу до 5° тепла.

6 лютого на Лівобережжі, вдень і на заході країни часом сніжитиме, вдень можливий сніг з дощем, на решті території — без опадів.

На дорогах України, крім півдня, утримається ожеледиця. Вітер переважно південно-західний, 5-10 м/с, у західних областях — пориви 15-20 м/с.

В неділю протягом дня відлига охопить всю територію країни, але ніч ще буде морозною у східних областях – вночі в Україні від 1° тепла до 5° морозу, на сході до 10° морозу, вдень в Україні 0-6° тепла.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button