Общество

Краще за всіх стріляють чоловіки з гімназії Корабельного району

Відбулися змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед команд працівників закладів освіти міста Миколаєва

Цей материал також доступний

У п’ятницю, 21 січня, на базі Миколаївського муніципального колегіуму імені Володимира Дмитровича Чайки відбулися змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед команд працівників закладів освіти міста Миколаєва.

Як повідомляє управління освіти Миколаївської міської ради, в змаганнях взяли участь 24 команди закладів загальної середньої освіти №3, 10, 15, 16, 19, 22, 23, 26, 31, 32, 34, 41, 45, 51, 52, 53, 55, 56, 57, економічного ліцею №1, економічного ліцею №2, гімназії №2, гімназії №3, ММК, загальною кількістю 72 учасники.

Завданням для учасників змагань було вразити мішень «№8» з відстані 5 метрів трьома пробними та десятьма заліковими пострілами. В результаті проведених змагань призові командні місця розподілились таким чином: ліцей №53 – І місце, гімназія №3 (розташована у Корабельному району) – ІІ місце та ліцей №19 – ІІІ місце.

Також визначалися переможці і в особистому заліку серед чоловіків та жінок окремо, тут призові місця розподілились таким чином:

Серед чоловіків:

І місце – Кучеренко В.В. (гімназія №3) 88 очок;

ІІ місце – Бурнавцев Б.Б. (гімназія №3) 87 очок;

ІІІ місце – Ковальчук Ю.В. (ліцей №53) 86 очок.

Серед жінок:

І місце – Женжеруха Л.О. (ЗЗСО №57) 81 очко;

ІІ місце – Бурматова О.М. (ліцей №53) 79 очок;

ІІІ місце – Пономарьова Н.В. (ЗЗСО №23) 78 очок.

Переможці командної та особистої першості були нагороджені грамотами, кубками та медалями управління освіти Миколаївської міської ради, грамотами управління у справах фізичної культури і спорту та грошовими винагородами міського комітету профспілки працівників освіти м. Миколаєва.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button