Общество

Школярів Корабельного району вчили, як уберегтися від кібербулінгу в інтернеті

Учні ознайомились із небезпеками, що можуть виникнути під час спілкування в інтернеті

Цей материал також доступний

Сьогодні, 8 грудня, року відділ з гуманітарних питань адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради спільно з бібліотекою-філією №8 ЦМБ для дітей ім. Ш.Кобера і В.Хоменка, та інспекторами відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Миколаївській області підготували для учнів 6-7-х — класів загальноосвітньої школи № 1 ім. О.Ольжича, захід «Життя онлайн. Як уберегтися від кібербулінгу в інтернеті».

Як повідомляє райадміністрація, захід відбувся у рамках всеукраїнської кампанія «16 днів проти насильства».

«25 листопада розпочалася Всеукраїнська компанія «16 днів проти насильства», до якої Україна залучилась у 2001-році. З того часу небайдужі до теми насильства свідомі громадяни та громадянки України ініціюють та беруть участь у різноманітних заходах, що закликають до припинення усіх форм насильства. Всі небайдужі об’єднують свої зусилля та діляться інформацією задля того,щоб подолати це ганебне явище», — йдеться у повідомленні.

Під час заходу учні ознайомились із небезпеками, що можуть виникнути під час спілкування в Інтернеті, дізнались про необхідні дії у разі підозри чи виникнення онлайн-грумінгу і секторшену, та як запобігти насильству та експлуатації у цифровому просторі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Я уважаю патрульную полицию,но такое мероприятие должна проводить кибербезопасность. Надеюсь им дали их телефон. Я звонила мне не отвечают.

  2. Нет интернета - нет проблем. Все просто. Это у нас тут вечные проблемы в Корабельном районе из за этих ваших интернетов. Вот не читал бы эти ваши тут новости что все плохо, и было бы все хорошо и прекрасно.

    Вот говорят раньше было хорошо. Конечно хорошо! Интернета тогда почти не было, или не было вообще, никто ничего не знал, и считалось что живем АТЛИЧНА! А оказывается, жили если не так же, то явно хуже.

    Пора выйти из МАТРИЦЫ, Вачовски прекращай!

  3. "Он лайн груминг и секторшен".
    А так же ин лайн дебилинг и сферинг с тупилингом.

    Скоро будем читать статейки на сленге хакеров и ломовых извозчиков.

    Испражнение " секторшен" вспотевший Гугл бессильно не понимает. А груминг это grooming 'уход за мехом (шерстью) домашних животных', далее от англ. groom 'чистить лошадь, ухаживать, холить'.
    Какой-то ид@от приспособил его к сексуальному домогательству ребенка, но суть этого слова однозначна.
    Есть в этой стране язык (мова) или мы вже крути гамэрыканьци?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button