Общество

Корабельна райадміністрація обстежила родини, що опинилися в складних життєвих обставинах

Одна дитина поставлена на облік служби у справах дітей

Цей материал також доступний

12 листопада 2021 року служба у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради комісійно: начальницею служби Мамонтовою О.Є., завідувачкою сектору захисту прав, свобод та законних інтересів дітей Таворською Л.В., головною спеціалісткою сектору Кабацюрою О.Л. спільно з інспектором СЮП ВП Миколаївського РУП ГУНП в Миколаївській області старшим лейтенантом поліції Дмитруліним О.М. здійснила чергову перевірку умов проживання дітей, сім’ї яких опинились в складних життєвих обставинах, — повідомили в райадміністрації.

Під час виїзду обстежено 2 родини, із законними представниками проведені профілактично-роз’яснювальні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, необхідності виховання та утримання дітей з дотриманням санітарно-гігієнічних норм. Батьки попередженні про адміністративну відповідальність, передбачену статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За результатами перевірки 1 дитина поставлена на облік служби, з подальшою передачею інформації до Миколаївського міського центру сім’ї, дітей та молоді для здійснення соціального супроводу родини.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Стерилизовать таких горе-мамаш, как [censored] плодят нищету, а потом дети нах не нужны!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button