Общество

До Дня захисників і захисниць у Корабельному провели розважальний захід для школярів

Його провели в бібліотеці-філії №8 для дітей

Цей материал також доступний

Напередодні Дня захисників і захисниць України в бібліотеці-філії №8 для дітей у Корабельному районі проведено розважально-пізнавальну програму «Ми хоробрі вояки – побратими козаки» за участю школярів 1-4 класів та учасників бойових дій у зоні проведення ООС.

«14 жовтня – День захисників і захисниць України! Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. День захисника Вітчизни є особливим для тих, хто зі зброєю в руках боронить нашу землю. Усвідомлюючи своє високе призначення – охороняти життя та мирну працю свого народу, сьогоднішнє покоління героїв сучасної історії України бере приклад із своїх попередників. Адже любов до рідної землі та батьківської хати, повага до українських традицій та рідної мови передалася їм у спадок та ні за яких обставин не можуть бути знеціненими», — йдеться у повідомленні адміністрації Корабельного району.

Також відзначається, що організація цього заходу на базі дитячої бібліотеки № 8 (завідувачка — Інна Скворцова) стала доброю щорічною традицією для району.

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Шановні! Всіх вітаю зі святом! Навіть зі святами: Покрова, День козацтва, День захисника України, День створення УПА!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button