Общество

Всіх народжених в 2003 році мешканців Корабельного чекають в армії: стартує осінній призов

Призов на строкову військову службу почнеться з 1 жовтня 2021 року

Цей материал також доступний

Корабельний районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (колишній військкомат) інформує, що в жовтні – грудні 2021 року в Корабельному районі буде проводитись призов громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.

«Згідно зі статтею 15 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» пункту 8 підпункту 2, у разі, якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку зобов’язані з’явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову (з 01.10. по 10.10.2021 року), визначеного Указом Президента України», — йдеться у повідомленні районного терцентру комплектування та соціальної підтримки.

Явці на призовну дільницю підлягають громадяни 2003 р.н., а також громадіни, які народилися у 1994 — 2002 роках, у яких закінчилася відсрочка від призову, або не призвані раніше за різних обставин.

Доводимо до всіх мешканців Корабельного району копію наказу військового комісара Корабельного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, про проведення чергового призову на строкову військову службу восени 2021 року:

Призов відбувається відповідно до вимог Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» 1992 року (зі змінами), «Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України», затвердженого Указом Президента України від 10.12.2008 року № 1153 (зі змінами), Указу президента України від 24.02.2021 року № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році», «Про внесення змін до Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом» затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20.01.2021 р. №100.

Читайте новини першими

Связанные статьи

8 комментариев

  1. Есть такой анекдот ( понятный для тех кто смотрел Советский мультик про Маугли)
    Прибегает взволнованный Маугли к Багире и говорит: Багира, как это называется, когда сердце стучит громко- громко, дыхание замирает в груди, хочется бежать далеко - далеко и спрятаться глубоко - глубоко.
    Багира: О, Маугли, ты стал взрослым, это называется призыв в Армию.

    1. Ага, сейчас! А кто будет в тылу с бабушками и агентами ФСБ бороться?
      Поэтому в армию пойдут те у кого нет денег на откуп, колхозаны и ПТУшники.

    2. К чему этот сарказм???Причем тут патриоты??? Это срочная служба, которая никому не нужна, потому что это раньше государство заботилось и было бесплатно в школе, в университете, в больнице, в роддоме. А Сейчас, извините, что государство дало, чтобы у ребёнка долг возник, а ничего всё за деньги родителей??

      1. А кто страну к этому всему привел? Именно, липовые патриоты. Вот к этому всему и сарказм.

        1. Да ладно, страну разваливали все и бывшие советские функционеры, и правые и левые, все они временщики пришедшие свой кусок урвать

        2. Напомню, речь идёт о " при чем тут патриоты". Других не касаемся. Хотя, без сомнения что этим биомусором руководили продажные функционеры

  2. Патриотики только вышиванки могут носить и кричать , как агрессор нас уничтожает изнутри ! За бабки на протесты бегать ещё и кричать , что скажут , как удобно в тот или иной момент

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button