Общество

Директор ДП "СК "Ольвія" та керівництво області привітали співвітчизників з Днем Конституції

А для обізнаності українців про свої основні права - вірш (відео)

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім привітав мешканців області з Днем Конституції України:

«…В цей день навіки було закарбовано волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Конституція проголошує найвищою соціальною цінністю — життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпеку кожної людини… І зараз, у складний час для України, від кожного з нас залежить подальший шлях нашої держави. Яким він буде, покаже лише час. Проте, я вірю, що українці мають силу створить країну, про яку мріють. Ми вже неодноразово це доводили. Пишаймося своєю Державою! Бережімо Україну! З Днем Конституції!»

Привітали всіх українців і керівники державних підприємств. Так, директор Сивідорної компанії «Ольвія», що розташована в Корабельному районі міста Миколаєва, Руслан Олейник написав:

Шановні співвітчизники! Вітаю вас з Днем Конституції України! Від щирого серця бажаю завжди пишатися своєю країною, пам’ятати про свої права і поважати будь-який закон. Зі святом вас!»

Однак, як повідомили в облдержадміністрації, за даними соціологічних опитувань, лише 10% українців знають про свої права, закріплені в основному законі держави. Тому, за режисерським рішенням, статті Конституції загорнуті у вірші, що сприятиме запам’ятовуванню базових меседжів, закладених в Конституції України:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Back to top button