Происшествия

Мерія знайшла порушення під час перевірки "маршруток", які обслуговують Корабельний район

У Миколаєві провели чергову перевірку маршруток

Цей материал також доступний

У четвер, 10 червня, працівниками управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій міської ради спільно з інспекторами відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Миколаївській області було проведено рейд з перевірки пасажирських транспортних засобів.

Перевірили автобуси таких підприємств-перевізників: ПП «ПіК» (маршрути № 10, 17, 91, які обслугвують Корабельний район, та №34); ТОВ «Приватавтолюкс» (маршрути №82 та 89), повідомляє Управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій міської ради.

За результатами було складено 5 постанов за порушення технічного стану автобусів на водіїв та накладено відповідні штрафні стягнення. Крім того, було складено 2 постанови на посадову особу підприємства ПП «ПіК» (механіка), що допустив виїзд на лінію автобусів у незадовільному технічному стані, що передбачає стягнення штрафу.

Усі транспортні засоби, у яких виявлені порушення, були не допущені до подальшої роботи за маршрутом. Керівникам підприємств-перевізників було негайно наголошено щодо усунення відповідних порушень та недопущення подібного у подальшому. Адже саме належний технічний стан автобусів це запорука безпечних перевезень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button