Общество

Один із учнів гімназії Корабельного району отримав стипендію міського голови та міської ради

Всього такі стипендії цього року отримали 18 учнів

Цей материал також доступний

Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич вручив талановитим школярам стипендію мера та міськради, про що повідомляє пресслужба Миколаївської міської ради.

«У кінці 2020-2021 навчального року грошові премії та почесні дипломи отримали 18 юнаків та дівчат, які стали переможцями деяких Всеукраїнських конкурсів ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, «Юніор-дослідник-2021» та XX Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», — йдеться у повідомленні.

Міський голова побажав молоді підкорювати нові вершини, знайти надійних друзів у житті,  обов’язково досягти омріяної мети. Також висловив вдячність педагогам та батькам, які доклали чималих зусиль та підготували своїх вихованців до участі в конкурсах.

«В цьому житті все залежить тільки від вас. Існує лише одна перепона — лінощі. Зможете їх подолати — досягнете великого успіху. Бажаю вам не сбавляти темп, йти вперед до нових перемог. Дякую батькам та вчителям, які в нелегкі часи пандемії надають своїм вихованцям якісні знання та необхідну підтримку», — зазначив міський голова.

Цьогоріч переможців підготували:

  • Миколаївський муніципальний колегіум імені Володимира Дмитровича Чайки (директор Січко Сергій Михайлович) – 5 переможців;
  • Миколаївська спеціалізована І-ІІІ ступенів школа №22 з поглибленим вивченням англійської мови з 1 класу (директор Богун Петро Михайлович) – 4 переможці;
  • Миколаївська гімназія №2 (директор Федоренко Володимир Олександрович) – 2 переможці;
  • Морський ліцей імені професора М. Александрова (директор Геллер Тетяна Володимирівна) – 2 переможці;
  • Миколаївська гімназія №41 (директор Масюта Людмила Юріївна) – 2 переможці;
  • Миколаївський заклад загальної середньої освіти №57 імені Т.Г. Шевченка (директор Малахов Андрій Анатолійович) – 2 переможці;
  • Миколаївська гімназія №3, розташована у Корабельному районі (директор Письменна Марія Федорівна) – 1 переможець;
  • Перша українська гімназія імені М. Аркаса (директор Бережний Сергій Васильович) – 1 переможець.

Нагадаємо, стипендію Миколаївського міського голови та Миколаївської міської ради започатковано у 2008 році з метою підтримки та стимулювання інтелектуально обдарованих дітей, створення умов реалізації їх здібностей. Вона виплачується одноразово.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button