Общество

Миколаївщина зовсім не готова до сезону збору врожаїв, - «Укртрансбезпека»

Вантажівки знову поламають обласні дороги, вважають в агентстві

Цей материал також доступний

Виконувач обов’язки керівника Південного міжрегіонального управління «Укртрансбезепеки» Олексій Шишкевич під час розмови із депутатами Миколаївської облради заявив, що область не готова до початку сезону врожаїв, коли її дорогами будуть їхати тисячі навантажених фур, руйнуючи як нові, так і старі дороги.

Як повідомляє кореспондент MyCity, він нагадав, що, починаючи із початку року інспектори «Укртрансбезпеки» Миколаївщини зважили приблизно 3,7 тисяч вантажівок. У цей самий час колеги із Одещини проінспектували 109 тисяч авто. А коли почнеться сезон збору врожаїв, то кількість фур збільшиться в десятки разів.

«Через два тижні до вас приїдуть тисячі вантажівок. Вони поламають ваші дороги, це бюджет і обласний, і державний. Це програма президента «Велике будівництво». […] Я зараз готовий заявити на рівні Південного управління, що треба краще швиденько взятися за руки і вирішити ситуацію», — заявив Шишкевич.

Як додав керівник миколаївської «Укртрансбезпеки» Дмитро Володьков, зараз в області фактично немає жодного повноцінно функціонуючого ГВК (габаритно-вагового комплексу – прим.). Той, що встановлений біля села Гур’ївка на трасі Н-24, не обладнаний навіть електроенергією, інспектори можуть працювати лише вдень.

По іншим напрямкам ситуація не краща:

«Служба автомобільних доріг» повідомила, що на Н-11 ідуть поточні ремонти, це Миколаїв – Дніпро, і з майданчиками поки вони не можуть нам допомогти. Я думаю, що проблема з майданчиками не сьогоднішня. Миколаївська область взагалі не готова з майданчиками. Жодного стаціонару немає, хоча портове місто», — додав Володьков.

Нагадаємо, що вранці 24 травня сотні фур заблокували відрізок траси Н-24 «Благовіщенське-Миколаїв» біля с. Гур’ївка. Мітингарі скаржилися на неправильну роботу ГВК, великі побори зі стороні співробітників «Укртрансбезбеки» та «кришування» комплексів ГВК невідомими людьми зі зброєю.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button