Общество

"З родини починається держава", - адміністрація Корабельного району привітала багатодітних жінок

У яких - від 5 до 10 дітей

Цей материал також доступний

24 травня 2021 року в адміністрації Корабельного району міста Миколаєва привітали місцевих матерів багатодітних сімей. Про це райадміністрація повідомляє в соцмережі:

«З родини починається держава. Без сім’ї немає щастя, без неї немає й щирої любові. Сім’я — це саме те життєве середовище, де дитина повинна вчитися добру. Тому сім’я — це просто щастя. А якщо сім’я велика, то й щастя — більше. І мати велику сім’ю — по-своєму подвиг. 24 травня 2021 року в адміністрації Корабельного району привітали тих жінок, які зважилися мати саме велику сім’ю. Це багатодітні родини, в яких виховується від п’яти до десяти дітей.

Заступники голови адміністрації району Олександр Беззубенко та Алла Луцька вручили жінкам, «берегиням сімейного вогнища», подарунки та побажали родинного затишку, злагоди, благополуччя.

У всі часи одвічними і неоціненними були родинні цінності, що з покоління до покоління передавалися як найкоштовніший спадок та найбільше шанувалися. А матері, які народили та виховують діточок завжди будуть мати повагу та вдячність…»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button