Общество

Прокуратура вимагає повернути місту земельну ділянку у парку «Дружба» в Корабельному районі

Прокуратура оскаржує рішення міськради

Цей материал також доступний

Окружна прокуратура міста Миколаєва у судовому порядку оскаржує рішення Миколаївської міської ради, яким надано у приватну власність громадянину для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку і господарських споруд земельну ділянку площею 0,1 га вартістю майже 1,7 млн грн, розташовану у Корабельному районі міста Миколаєва.

Як повідомляє Окружна прокуратура міста Миколаєва, встановлено, що зазначена земельна ділянка знаходиться в межах прибережної захисної смуги Бузького лиману, належить до території зелених зон загального користування парку «Дружба» та ландшафтно-рекреаційної зони загальноміського значення, у межах якої будівництво індивідуальних житлових будинків не передбачено. Початок на ній будівництва об’єктів нерухомості призведе до невідворотної втрати оздоровчих та рекреаційних функцій озелененої території міста.

Реагуючи на порушення, окружна прокуратура звернулась до суду з позовом про скасування незаконного рішення міської ради та повернення земельної ділянки у власність територіальної громади міста.

Наразі судом у справі відкрито провадження.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button