Общество

"Маю надію, що ми вийдемо з "червоної" зони з 00:00 суботи", - голова Миколаївської ОДА (Відео)

Якщо на завтра один з показників спаде до необхідного рівня

Цей материал також доступний

Підбиваючи підсумки тижня, очільник Миколаївської державної адміністрації Віталій Кім в четвер, 29 квітня 2021 року, повідомив щодо карантину через пандемію COVID-19:

«Вперше два показники, через які Миколаївська область перебуває у «червоній» зоні, знизились до необхідного рівня. Так, на сьогодні завантаженість ліжок, забезпечених подачею медичного кисню, у закладах охорони здоров’я складає 52,36% (допустимий показник — не більше 65%), та кількість госпіталізованих пацієнтів з підтвердженим та підозрілим випадком COVID-19 впродовж останніх семи днів на 100 тисяч населення складає 58 (при допустимій кількості не більше ніж 60).

Проте в нас є незначне перевищення іншого показника — коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 ПЛР та експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу (допустимий коефіцієнт — не більше ніж 20%). В нас зараз 20,2%.

Якщо на завтра він спаде до необхідного рівня, то Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій буде прийматися рішення щодо скасування «червоного» рівня епідемічної небезпеки на Миколаївщині».

— Я мав розмову з міністром Максимом Степановим. Він сказав: якщо на ранок завтрашнього дня — а це так і буде — показник останній вийде з «червоної зони», то завтра екстренно скликають ТБНС і дозволяють нам вийти з «червоної» зони з нуля годин суботи, — запевняє губернатор Кім:

— Маю впевненість і надію, що ми вийдемо з «червоної» зони з 00:00 суботи (1 травня — прим. ред.), — каже голова Миколаївської облдержадміністрації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Бл.. Ну одни пизд... Больше слов нет. подстраиваются под Киев и рисуют цифры какие нужно им

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button