Спорт

"Ольвія" яскраво перемагає у ще одній зустрічі зимової першості міста Миколаєва

Портовики VS «Вікторія-Автогранд»

Цей материал також доступний

28 лютого 2021 року на футбольному полі спорткомплексу «Зоря» команда футбольного клубу «Ольвія», що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі, провела вдалу зустріч у рамках зимової першості міста Миколаєва з командою «Вікторія-Автогранд».

Арбітрами матчу були Гонта, Капуста, Трофімчук, спостерігачем арбітражу — Комаренко.

З самого початку матчу команди розпочали активно обмінюватись атаками. Всю першу частину гри вболівальники могли спостерігати не тільки чіткі передачі, яскраві небезпечні моменти біля воріт обох команд, але й порушення та падіння гравців. Після одного із таких порушень з боку команди «Вікторія-Автогранд», майже за декілька хвилин до завершення тайму відкрив рахунок на користь «Ольвії», забивши гол із пенальті, Віталій Лісачов.

Друга частина гри пройшла з явною перевагою «Ольвії». Портовики впевнено робили натиск на суперника та змогли відірватись ще на два очки: розігравши вдало м’яча з Антоном Колихаловим, забиває Руслан Єдалов. Через деякий час після невдалої боротьби за м’яча Руслан отримує травмування ноги та змушений покинути поле, однак вже незабаром третього голу (після великої кількості спроб продовжити розрив) забив Антон Колихалов.

Однак «Вікторія-Автогранд» не здавалась, і вже по завершенню матчу її гравці змогли забити один гол у ворота стивідорів.

Остаточний рахунок матчу — 3:1 на користь «Ольвії».

Фото та відео з матчу можна переглянути на «Фейсбук»-сторінці «Корабелов.ИНФО — Николаев»

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button