Происшествия

"Був поганий настрій": у відповідь на прохання одягнути маску, миколаївець розбив вітрину магазину

Чоловік раніше судимий за хуліганство та крадіжки.

Цей материал також доступний

О 13:00 працівники одного із магазинів, що розташований в Інгульському районі, натиснули «Кнопку термінового виклику поліції» та повідомили на спецлінію «102» про те, що один із відвідувачів розбив вітрину та погрожував продавцям. За декілька хвилин наряд реагування прибув на місце, повідомляє управління поліції охорони в Миколаївські області.

«Ми зайшли та спитали у працівників магазину прикмети чоловіка. Після, обійшовши район, помітили схожого за описом дебошира неподалік у дворах. Побачивши нас з напарником, він почав тікати. Однак ми його наздогнали», — розповів поліцейський-водій наряду реагування поліції охорони сержант поліції Сергій Бурмус.

Затримавши чоловіка, поліцейські охорони намагались з ним поспілкуватися. Однак він поводив себе агресивно та нецензурно лаявся.

«Зрозумівши що розмови не буде, ми перевірили його на алкотестер Драгер. Прилад показав 2.34», — розповідає молодший інспектор наряду реагування поліції охорони старший сержант поліції Агамір Бадалян.

Поліцейські охорони доставили дебошира до Інгульського ВП ГУНП в Миколаївській області.

«В мене був поганий настрій! Я зайшов до магазину. Хотів дещо купити, а мені з порогу працівники почали кричати, щоб я одягнув маску. От вони мене і розлютили. Я на них гаркнув та ударив по вітрині. Самі винуваті!», — сказав затриманий чоловік.

На громадянина працівниками Інгульського ВП ГУНП в Миколаївській області складено адміністративні протоколи за ст. 173 «Дрібне хуліганство», санкція статті передбачає накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб, а також за ч. 2 ст. 44-3 «Порушення правил щодо карантину людей», санкція статті передбачає накладення штрафу від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Дані протоколи буде направлено до суду для прийняття обґрунтованого рішення про притягнення порушника до відповідальності.

Сам чоловік з Миколаєва, 1973 року народження, раніше судимий за хуліганство та крадіжки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

4 комментариев

  1. А чего лицо замазали этого героя?
    Как лица копов так по полной, с документами....

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button