Общество

На новосілля до учасника АТО завітали й чиновники (відео)

Нова будівля для учасника АТО придбана за сприяння Миколаївської ОДА

Цей материал також доступний

Ще на Великодні свята сім’я учасника АТО, захисника територіальної цілісності і незалежності країни, жителя Вітовського району Вадима Кулєшова з села Лупареве опинилася в скрутному становищі – внаслідок пожежі було вщент знищено їхнє житло. Відразу потому Вадим звернувся по допомогу до Миколаївської обласної ради.

Оскільки в рамках комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2020 року передбачено придбання житла для сімей осіб, які потребують поліпшення житлових умов за співфінансування з місцевих бюджетів 50/50, голова облради Вікторія Москаленко звернулася до керівництва сільської ради з проханням поставити заявника на квартирний облік, терміново скликати позачергове засідання сесії з метою розв’язання проблеми родини Кулєшових і виділення коштів, розглянути можливість надання фінансової допомоги з інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

8 травня на позачерговій сесії Галицинівської сільської ради було прийнято рішення про співфінансування придбання житла учасникові Антитерористичної операції Вадиму Кулєшову. З того часу тривав процес документального оформлення і купівлі житла тощо.

20 листопада 2020 року щасливе подружжя Кулєшових запросило до себе на новосілля всіх помічників. На входини приїхали голова Миколаївської обласної ради зі своєю радницею Вікторією Матієнко, голова Вітовської районної державної адміністрації Юрій Дзюба, Галицинівський сільський голова Іван Назар, староста сіл Лимани та Лупареве Наталія Панашій, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Галицинівської сільської ради Олена Кравець та інші, — повідомляють «Vitovski Visti».

Відео — з «Фейсбук»-сторінки Вікторії Москаленко

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button