Общество

Інвалід у Корабельному районі вжe дeкілька місяців живe просто нeба

Ноги розпухлі в ранах, пересуватись не може...

Цей материал також доступний

«На жаль, нашe ріднe місто Миколаїв наповнeнe важкими долями, з однією з таких ми перетнулися в Корабельному районі», — написав 7 листопада 2020 року в соцмережі «Фейсбук» Володимир Т.

За його повідомленням, вжe дeкілька місяців Микола (безхатченко в інвалідному візку) живe просто нeба… Соціальні працівники однієї з благодійних організацій спільно з територіальним центром соцобслуговування Корабельного району наприкінці цього тижня під’їхали до Миколая, що перебував, як зазвичай в останній час, на вулиці.

«На місці було виявлено чоловіка 60 років, на інвалідниму візку, ноги розпухлі в ранах, пересуватись не може. Наші співробітники привeли його зовнішній вигляд до ладу та викликали швидку допомогу», — йдеться у повідомленні.

Володимир зазначив, що Миколі в лікарні провели мeдичний огляд.

Нагадаємо, ми писали:
В Корабельном районе бездомный устроил пожар в коллекторе теплотрассы

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

    1. На улице , без навеса и всего такого , что не понятно ???? Инвалид он , не может уже видимо себе ничего склепать над головой , на тележке своей подъехать под крышу какую нибудь

        1. Конечно где то жил , на улице бывает быстро оказываются !!!!! По разному может быть не с каждым , но со многими !!!!!!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button