Общество

У школі Корабельного району відкриють меморіальну дошку полеглому захиснику України Роману Клімову

Він загинув у 2017 році біля Авдіївки.

Цей материал також доступний

У понеділок, 12 жовтня, о 12:00 на території загальноосвітньої школи №14, розташованої у Корабельному районі за адресою вулиця Вільна, 38, відбудеться відкриття меморіальної дошки полеглому Захиснику України, старшому солдату 72-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Клімову Роману Робертовичу.

Як нагадало управління з питань культури та охорони культуної спадщини Миколаївської міської ради, Роман пішов на фронт добровольцем у 25 років (у 2014 році). Фатального дня 03.02.2017, в результаті ворожого мінометного обстрілу, його не стало. Дошка, якою увічнена пам’ять про Романа Клімова, виготовлена у 2019 році на виконання рішення Миколаївського виконавчого комітету від 23.11.2018 № 1157, однак через низку обставин може бути встановлена тільки зараз.

«Всім, хто забажає відвідати відкриття та віддати шану Роману, нагадуємо, що сьогодні Миколаїв знаходиться в помаранчевій карантинній зоні, а отже просимо дотримуватись всіх передбачених для цієї зони санітарних вимог для попередження розповсюдження вірусних захворювань», — додали в управлінні культури.

Нагадаємо, що 27-річний Роман Клімов служив у 72-й окремій механізованій бригаді. 3 лютого 2017 року він загинув у зоні АТО. Наприкінці 2018 року стало відомо, що на фасаді школи № 14 у Корабельному районі заплановано встановити меморіальну дошку колишньому учню школи Роману Клімову, який загинув під час виконання бойового завдання в районі Авдіївки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button