ОбществоТема дня

"Мафія взяла вчителів у заручники": День працівників освіти в Корабельному районі

Щорічно у Миколаєві відзначають кращих педагогічних працівників міста

Цей материал також доступний

У Миколаївській гімназії №3, яка розташована в Корабельному районі, відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти, що відзначається щорічно у першу неділю жовтня. В цьому році у святкування Дня учителя в гімназії була особлива тема — «Мафія».

«Мафія потрапили до гімназії та взяла до заручників учителів, які повинні були скласти присягу мафії.

«Ми присягаємося на творчості Шекспіра, Пам’ятках Берліну, Ейфелевій вежі, усіма закінченнями і усіма таблицями неправильних дієслів, правильною вимовою, виключеннями з правил і англійським чаюванням, що, вступаючи в мафію, робитимемо лише добрі справи і не знатимемо печалі!», — слухняно повторювали за мафіозі хором тест присяги вчителі іноземних мов.

«Присягаюся творчістю Тараса Шевченка, усіма засобами виразності, комою перед що, посібником для підготовки до ЗНО, наголосом на першому складі у слові фольга, синонімами і антонімами, і трьохстопним хореєм, що, вступаючи у гімназійну мафію, не замислюю проти її членів нічого лихого, чинитиму добро і показуватиму свою чарівну посмішку частіше», — промовили свій варіант присяги вчителі української мови і літератури.

«Присягаюся на всіх формулах скороченого моження, Декартовій системі координат, стереометрії, алгоритмах і на безкінечній прямій чисел, що, вступаючи в мафію, буду нести добро і лише добро, будемо такими самими промінчиками сонечка!», — казали вчителі математики та інформатики.

Не обійшлося й без танцювального флешмобу від усіх класів — гімназисти висловлювали свою вдячність педагогам не лише на словах.

Також у цьому році на уроках був присутній представник мафії, який повинен слідкувати за порядком на уроці:)», — повідомив до редакції «Корабелів.Інфо» один з учнів закладу.

 

Стало доброю традицією щорічно напередодні Дня працівників освіти відзначати кращих педагогічних працівників міста Миколаєва. Як повідомили в управлінні освіти, за вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, активну участь у суспільному житті та заслуги перед територіальною громадою 20 освітян отримують відзнаку та грошову премію за кількома номінаціями.

Цього року відзначили і вчителів гімназії, які підготували переможців обласного, всеукраїнського етапів учнівських олімпіад. Так, премією у розмірі 5 тисяч гривень нагороджені педагоги гімназії №3:

Косинська Олена Миколаївна, вчителька географії
Маханьковська Людмила Йосипівна, вчителька історії
Огіренко Олена Олегівна, вчителька зарубіжної літератури
Печаткіна Оксана Василівна, вчителька історії

день учителя в гимназии №3 (2020)

Крім того, за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток національної освіти Подячним листом міського голови нагороджено весь колектив Миколаївської гімназії №3.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button