Происшествия

Патрульні в Корабельному районі допомогли шпиталізувати неадекватного чоловіка

Миколаївські патрульні у Корабельному районі 16 вересня допомогли лікарям шпиталізувати чоловіка, який у неадекватному стані зачинився у кімнаті, все трощив та відмовлявся відчиняти двері, про що йдеться у повідомленні на сторінці Патрульної поліції Миколаївської області в соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні майже о 8-й годині ранку екіпажу патрульних надійшов виклик, що за адресою 5-й Прибузький провулок бригаді швидкої необхідна допомога. Прибувши на місце медики повідомили, що чоловік у неадекватному стані зачинився у кімнаті, все трощить та відмовляється відчиняти двері», — йдеться у повідомленні.

Коли громадянин почув, що приїхала поліція, він виліз через вікно на горище та почав кидатись склянками, пляшками та іншими предметами. Під час спроби зняти чоловіка, останній зістрибнув на землю, переліз через паркан та намагався втекти, але був затриманий патрульними.

У поліції додали, що громадянин поводив себе дуже агресивно та перебував у неадекватному стані, ймовірно, перебуваючи під впливом наркотичних засобів. Його було шпиталізовано до медичної установи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button