Спорт

Яскравими моментами вражає зимова першість міста Миколаєва з футболу. Огляд матчів (Фото)

Продовжує вражати яскравими матчами зимова першість міста Миколаєва з футболу. Так, дуже видовищними іграми стали грудневі зустрічі команд, що беруть участь у змаганнях. Зробимо огляд кількох з них.

Гру між командами «Ольвія» (гравці якої представляють державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) з лідером турнірної таблиці вищої ліги — командою «Каскад» (7 грудня) судили арбітри Єремєєв, Трофимчук, Філон, спостерігачем арбітражу був П. Винарський.

Матч відразу почався з напористих атак: гравці обох команд діяли рішуче та швидко. Відкрив рахунок на 12-й хвилині Антон Тищенко з «Каскаду»; на 30-ій хвилині «Ольвія» зрівнює рахунок яскравим голом Антона Колихалова.

Та після цього «Каскадівці» наносять «Ольвії» подвійний удар: забивають Дмитро Ярчук на 32-ій хвилині гри та знов Антон Тищенко (на 35-ій хвилині).

Другий тайм розпочався вкрай невдало для портовиків, які на 50-ій хвилині матчу занесли у власні ворота автогол. Та і в подальшому, недивлячись на покладені зусилля у важкій боротьбі, фортуна не посміхалась «Ольвії» — за другий тайм «Каскад» забив ще три м’яча: відзначилися Ілля Носов (на 54-ій хвилині), Антон Тищенко (на 61-ій хвилині), Роман Кретов (80-а хвилина гри).

Остаточний результат матчу — 7:1 на користь «Каскаду».

Слід зазначити, що, незважаючи на невтішний рахунок, футболісти «Ольвії» проявили себе під час матчу згуртованою командою та справжніми спортсменами, які ніколи не здаються, що би не трапилось.

Попередження за матч отримав (на 64-ій хвилині) гравець «Каскаду» Владислав Мінський.

А вже 18 грудня, в п’ятому турі вищої ліги, «Каскад» виграв у команди «Смешарики» з рахунком 13:1.

Інша команда, що складається, в основному, з портовиків, які також працюють в Корабельному районі, — «Водник-EVT» — в рамках шостого туру вищої ліги зустрілась з «Каскадом» на Центральному міському стадіоні 22 грудня, програвши лідерам турнірної таблиці 0:2.

Арбитрами матчу працювали Мамчур, Капуста, Зєвакін, спостерігачем арбітражу — Комаренко. Попередження отримали гравці з обох команд: Александров, Маркітан, Паляница, Горошко, Солоніков, Чопко, Божко, Сокур.

Команди першої ліги «Автогранд» та «Ліски» зіграли 22 грудня з рахунком 4:2.

Керівник команды «Автогранд» Василь Данчук зазначив щодо своїх гравців:

«Намерены пройти всю дистанцию и завершить соревнования на мажорной ноте… Команда прогрессирует, будем поддерживать темп и пропагандировать атакующий стиль. Приглашать новых игроков не планируем».

Матч «Галициново» — «Гранд» цього ж дня закінчився з рахунком 3:4.

Що стосується другої ліги, то «ШБ-Сити» 22 грудня програла команді «Марка Малицкого» з «сухим» рахунком 0:6.

Арбитрами цієї гри були Ю. Зеленський, С. Репня, Р. Трофімчук. Делегат — В. Сєрий.

Один из голов «Марки Малицкого»

А от ДЮСШ-5 (U-17) програла футболістам команди «Факел» з рахунком 0:2.

З використанням матеріалів Я. Шевчук («Корабелів.Інфо«)
та В. Сєрого (Федерація футболу м. Миколаєва)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button