Общество

Лавка примирення, анонімна скринька, психологічні тренінги... В школі Корабельного району пройшов тиждень профілактики булінгу

В Миколаївській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті № 6 пройшов тиждень профілактики булінгу в освітньому середовищі.

Головним арт-об’єктом на Майданчику дружніх стосунків стала Лавка примирення. Вона відмінно справилася зі своїм завданням: примирила тих, хто посварився, а усіх інших Лавка порадувала своїм дизайном та оригінальним оформленням. Та наша Лавка навряд чи б справилася без допомоги Кур’єра добрих послуг — Печерських Карини, учениці 10-А класу. Також на Майданчику діяла анонімна скринька, яка, на щастя, залишилася порожньою, — повідомляють в адміністрації Корабельного району.

«Надзвичайний тест-опитувальник «Мене турбує», а ще психологічні тренінги та бесіди чекали на вихованців школи в кабінеті практичного психолога, Черноусової Лариси Іванівни.

Вихователі провели змістовні виховні заходи, а класні керівники – цікаві ранкові зустрічі. Тиждень був дуже цікавим, насиченим та корисним…», — сказано в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button