Общество

"Ось-ось мають відправитись у доросле  життя": школярі в Кульбакіно відзначили свято Останнього дзвоника

24 травня у Миколаївській школі  № 44, що розташована у Корабельному районі (мкрн Кульбакіно) пройшла урочиста лінійка на честь свята Останнього дзвоника.

В цей день на подвір’ї школи панувала тепла та особлива атмосфера: великі оберемки квітів, зворушливі пісні й привітання для випускників, що ось-ось мають відправитись у доросле  життя, а також схвильовані обличчя батьків, переповнені сльозами радості й печалі.

Під час офіційної частини, для нагородження учнів похвальними листами за високі досягнення у навчанні, були запрошені директор школи Ірина Ульянова, а також завуч Лариса Мікрюкова.

До привітання зі святом приєдналися й учні першого класу, побажавши одинадцятикласникам щасливого та успішного майбутнього:

«Бажаєм, щоб у вузи ви вступили,
Роботу щоб усі знайшли,
Щоб мали хату чи квартиру,
В достатку й радості жили».

Найяскравішими моментами заходу стали пісня у виконанні випускників, що прощаються зі шкільними роками, а також неймовірно зворушливий танець – вальс, викликавший у всіх присутніх безліч приємних  емоцій.

Після піднесення та вручення короваю на вишитому рушнику, випускників було запрошено на їх останній в житті шкільний урок.

«Прийміть, діти, із наших рук цей святковий коровай – символ благословення» — зазначили батьки.

Наприкінці свята ведучі побажали усім гарного настрою, теплих днів і чудового літнього відпочинку.

Жанна Могилева

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button